Site icon Наше Місто

Нічого святого: у Дніпрі на ж/м Лівобережний-3 вандали псують могили загиблих захисників

На кладовищі житломасиву Лівобережний-3 у Дніпрі невідомі особи вчинили акт вандалізму

На кладовищі житломасиву Лівобережний-3 у Дніпрі невідомі особи вчинили акт вандалізму, пошкодивши могили загиблих військових. Це вже не перший випадок, коли цвинтарі міста стають мішенню хуліганів. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ДніпроTV.

Працівники ритуальної служби регулярно патрулюють кладовища та залучають поліцію для розслідування таких інцидентів.

Цвинтар на житломасиві Лівобережний-3 став об’єктом вандальського акту. Невідомі особи пошкодили кілька могил. Про це свідчать фотографії, опубліковані в соціальних мережах. За словами очевидців, руйнування було помічено приблизно тиждень тому.

Працівники розповіли, що одразу повідомили родичів загиблого про пошкодження могили. Виявилося, що це не перший випадок вандалізму на цьому місці поховання. Володимир, який працює на цвинтарі, зізнався, що за час своєї роботи стикався з великою кількістю пошкоджених могил.

У комунальному підприємстві «Міська ритуальна служба» підкреслили, що найчастіше цвинтарі, розташовані поблизу житлових масивів, страждають від дій вандалів.

Охоронці стежать за тим, щоб на кладовищі було все гаразд, а родичі мають дбати про могили своїх рідних.

«За цілісністю могил і за порядками благоустрою має слідкувати користувач згідно законодавства користувач несе відповідальність і несе обов’язки по утриманню цих могил і за їх станом, якщо вони зарослі в буряні і все інше це користувач, а все що знаходить позо периметром могили займається департаменту благоустрою та інфраструктури чи міська ритуальна служба», — розказав Валерій Тетякін директор КП «Міська ритуальна служба» ДМР.

Працівники регулярно здійснюють обхід території кладовища з метою виявлення випадків вандалізму. У разі виявлення таких випадків, вони негайно інформують правоохоронні органи. За минулий місяць було зафіксовано один виклик правоохоронців.

Раніше ми писали, «Мальдіви» на ж/м Парус у Дніпрі відпочивальники перетворили на сміттєзвалище.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version