Skip to content

Не витримало серце: у шпиталі від отриманих на фронті поранень помер Герой з Кривого Рогу

Не витримало серце: у шпиталі від отриманих на фронті поранень помер Герой з Кривого Рогу

Війна не перестає безжально забирати життя мужніх синів і доньок України, які самовіддано захищають рідну землю. Цього разу трагічна звістка про втрату відважного воїна сколихнула Дніпропетровщину. У  прес-службі підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Сергій Лазаренко, – пише «Наше Місто».

Життя захисника обірвалося 14 липня у шпиталі, внаслідок отриманих в бою поранень. Їх Сергій отримав захищаючи нашу країну  біля населеного пункту Бердичі Покровського району що на Донеччині.

У мирному житті чоловік працював машиністом насосних установок рудозбагачувальної фабрики № 1 гірничого департаменту ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Колега Сергія Микола Мамошин, старший майстер технологічної бригади РЗФ-1, розповів про загиблого, що він був сумлінним і досвідченим працівником.

«Добре виконував виробничі завдання, був наставником для новачків, щедро ділився багаторічним досвідом. Робота машиніста насосних установок надважлива. Адже своєчасна подача води для процесів збагачення руди у необхідній кількості – невід’ємна складова стабільної роботи цеху. Без води РЗФ взагалі працювати не зможе. Сергій справлявся з роботою якнайкраще. Він завжди був спокійним, розсудливим, врівноваженим. Ми його дуже поважали. А ще він цікавився комп’ютерними технологіями, добре розбирався в гаджетах та програмному забезпеченні. Він безвідмовно допомагав колегам налаштовувати смартфони тощо. Сергій брав участь у налаштуванні наших виробничих комп’ютерів, які знаходяться в операторній. За допомогою його налаштувань ми й по сьогодні керуємо роботою цехового устаткування та виробничими процесами. Ми втратили чудову людину й першокласного працівника. Завжди пам’ятатимемо про нього», – розповідає Микола Мамошин.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього Героя нашої країни. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять.

Нагадаємо, раніше ми писали, щона війні загинув Герой з Кривого Рогу Серафим Білик. Він більше місяця вважався зниклим безвісти.

Фото: фейсбук-сторінка «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: