Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 30 липня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Куди піти у Дніпрі 30 липня - Наше Місто

Липень добігає кінця. Сьогодні, 30 липня, Міжнародний день дружби. Віряни вшановують пам’ять святих апостолів Сили, Силуана, Андроніка та інших. До Нового року залишилося 154 днів. 30 липня 2024 року — вівторок. 888-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Краєвиди Всесвіту очима телескопа «Габбл»

Куди піти у Дніпрі 30 липня - Наше Місто

Вже понад 30 років над Землею кружляє космічний телескоп «Габбл». За цей час він отримав більше мільйона зображень небесних тіл і неймовірних космічних пейзажів! Його «моделями» стали галактичні скупчення й окремі галактики, дивовижні зоряні системи та мальовничі туманності. А ще він вивчає надмасивні чорні діри та невидиму темну матерію. Завдяки «Габблу» нам відкрилася краса Всесвіту в таких деталях і фарбах, яких людство ще не бачило! Відкрийте для себе виняткові космічні картини під час перегляду фільму «Краєвиди Всесвіту очима телескопа «Габбл».

Де і коли: 18:30 у Планетарії, 170-320 грн

Смерчі

Колись Кейт (Дейзі Едґар-Джонс) любила спостерігати за смерчами на власні очі, а тепер вивчає їх за комп’ютерними моделями, знаходячись в цілковитій безпеці. Давній друг Хаві (Ентоні Рамос) переконує Кейт долучитися до команди мисливців за торнадо, аби бути однією з перших, хто побачить в дії нову революційну систему стеження за смерчами. Зірка соцмереж Тайлер (Ґлен Павелл) знаменитий тим, що разом зі своєю командою наближається максимально близько до епіцентру вихору. Репортажі з таких місць гарантують йому збільшення підписників та переглядів. Сезон смерчів у розпалі, тож любителі адреналіну напоготові. І Кейт, і Тайлер разом зі своїми командами очікують наближення шторму. Цього разу вони зіткнуться з небаченими раніше руйнівними проявами стихії.

Бойовик та трилер «Смерчі» від режисера Лі Айзека Чанґа є сучасною версією однойменного фільму 1996 року. Бюджет стрічки склав $200 млн. Основні зйомки проходили у Оклахомі, де і розгортаються події фільму.

Де і коли: в усіх кінотеатрах Дніпра

Метеоритний дощ

Куди піти у Дніпрі 30 липня - Наше Місто

Наша планета пересіче орбіту комет, яка породжує Альфа-Каприкорніди. Їх пік буде з 30 до 31 липня.

Щоб побачити Зоряний дощ варто: обрати темне місце, бажано за містом Дати очам звикнути до темряви (20-30 хвилин не використовувати джерела світла)

️Де і коли: спостерігати неозброєним оком після півночі, з 2 до 4 ранку

«Захід сонця на SUP-дошках»

Куди піти у Дніпрі 30 липня - Наше Місто

У програмі:
• Інструктаж та вихід на воду
• прогулянка під наглядом інструкторів
• чаювання та купання на фоні закату
• цікаві локації для фото
• повернення на берег

Де і коли: діють знижки, до кінця липня всі прогулянки Ви можете забронювати зі супер знижками до 45% деталі у Telegram!

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, як виглядає Успенська площа у Дніпрі в останні дні липня

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: