Site icon Наше Місто

Дніпрянка повернулась з-за кордону, щоб відкрити стоматологічну клініку у рідному місті

Нашу чудову землячку Олександру Жарікову багато хто слухає, розкривши рота. Нічого дивного, Олександра Сергіївна – стоматолог. І стоматолог успішний! Після початку великої війни вона на кілька місяців поїхала в Німеччину, де працювала дантистом, але все-таки вирішила повернутися в Дніпро. Про це повідомляє «Наше місто».

Коли почалась велика війна, Олександра, як і багато інших дніпрянок, поїхала за кордон.

– Пропрацювавши три місяці в кількох німецьких клініках, зрозуміла, що рівень їхньої охорони здоров’я відрізняється від нашої, до того ж, не в кращий бік, – розповідає Олександра. – Їм у нас ще вчитися і вчитися. Те, що ми робимо сьогодні, німецьким лікарям і не снилося. І ще я зрозуміла, що потрібно повертатися. Через війну ціни на оренду приміщень впали і з’явилася можливість розширити свою клініку.

Олександра Жарікова – досвідчений фахівець із 20-річним стажем – і містяни з задоволенням лікувалися в її клініці “Sunflower Dental Clinic”. Можливість займатися улюбленою справою у більших масштабах з’явилася завдяки грантовій урядовій програмі “Власна справа”.

– Грант отримала наприкінці 2023 року, і він справді дуже допоміг, – продовжує розповідь Олександра Сергіївна. – За грантові 250 тис. грн ми купили нове обладнання і працюємо з подвоєною енергією. За умовами гранту я мала працевлаштувати у своїй клініці чотирьох людей. Умова виконана. Я взяла ще одного лікаря, асистента, адміністратора. Клієнтура велика, обладнання найсучасніше. Працюємо! Звісно, відключення електрики вносить свої корективи, але запускаємо генератор і – вперед!

За словами дніпровської бізнесвумен, вартість медичних послуг у “Sunflower Dental Clinic” втричі дешевша, ніж у Європі, а якість значно вища.

– У нас хороший матеріал, хороші зубні техніки, – пояснює Олександра Жарікова. – Завдяки доступним цінам, у нас набагато більший обсяг робіт, ніж в аналогічній закордонній клініці. А що більше досвіду, то вища якість.

Раніше ми писали про те, що ще 43 родини переселенців з Маріуполя отримали соціальне житло у Дніпрі.

Фото із архиву Олександри Жарікової

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version