Skip to content

Близько місяця вважався зниклим безвісти: на війні загинув Герой з Кривого Рогу

Близько місяця вважався зниклим безвісти: на війні загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна безжально забирає життя наших хоробрих захисників, які ціною власного життя борються за свободу та незалежність України. Вони стоять на захисті країни, аби забезпечити мирне майбутнє для нас і наших дітей. У прес-службі підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Серафим Білик, – пише «Наше Місто».

Життя мужнього захисника обірвалося на початку цього місяця. В останній раз рідні та близькі мали зв’язок з Серафимом 4 липня. А вже 6 липня прийшла звістка, що чоловік зник безвісті. На жаль, надії близьких не підтвердилися – згодом стало зрозуміло, що Серафим трагічно загинув.

У мирному житті чоловік працював на підприємстві «АрселорМіттал Кривий Ріг» електромонтером агломераційної фабрики.

Колега згадує Серафима як розумну людину, яка серйозно ставилася до своєї роботи.

«Розумний хлопець, він добре знався на своїй справі, до роботи ставився дуже серйозно, ретельно виконував усі задачі, був уважним та зосередженим. У колективі Серафима поважали, адже він був спокійним, товариським, завжди готовим допомогти, міг підтримати веселим жартом. А ще він випромінював впевненість, у своїх силах та у будь-яких ситуаціях, завжди знав як правильно діяти та поводитись. Ця риса характеру допомагала не тільки йому, а і тим, хто працював з ним поруч. Важко визнавати, що Серафима більше не буде з нами. Його загибель стала важкою втратою для усіх нас», – згадує електрик аглофабрики Сергій Білявський.

Серафиму було лише 28 років, він лише трохи не дожив до свого 29-річчя, яке мав відзначати 1 серпня.

У чоловік залишилася родина, його син більше ніколи не обійме батька.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього Героя нашої країни. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Бахмутському напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини Віктор Бутенко.

Фото: фейсбук-сторінка «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: