Site icon Наше Місто

У Дніпрі за 430 млн грн продають один із найбільших у місті торгово-розважальних центрів

У Дніпрі за 430 млн грн продають один із найбільших у місті торгово-розважальних центрів

ПриватБанк оголосив про продаж великого торговельного центру “Приозерний” у Дніпрі. Ця нерухомість буде виставлена на електронні торги через платформу OpenMarket, яка належить державному підприємству “СЕТАМ” Міністерства юстиції України. Про це повідомляє пресслужба банку, пише «Наше місто».

Згідно з наданою інформацією, торговельний центр посідає третє місце за площею серед усіх торговельних центрів міста Дніпра, перевищуючи позначку у 32 тисячі квадратних метрів. Ця багатоповерхова споруда складається із шести поверхів та одного підземного рівня, де функціонує паркінг. Крім того, існує потенціал для облаштування укриття на цьому підземному поверсі.

«ПриватБанк успішно відстояв у судах право власності на ТЦ “Приозерний”, який було передано на баланс банку в якості забезпечення за кредитами ще до націоналізації банка», – говорить Олена Євтушенко, керівник Напрямку управління нерухомістю ПриватБанку.

Представники прес-служби повідомили, що стартова вартість об’єкта аукціону визначена на рівні 430 мільйонів гривень з урахуванням податку на додану вартість. Електронні торги відбудуться 28 серпня 2024 року. Для участі в них необхідно внести гарантійний платіж у розмірі п’яти відсотків від початкової вартості майна, тобто 21,5 мільйона гривень. Ця сума буде врахована при розрахунку кінцевої вартості продажу.

Раніше ми писали, Верховний Суд України остаточно підтвердив законність права власності ПриватБанку на один з найбільших торговельних центрів Дніпра – “Приозерний”.

Протягом трьох років ТОВ “Місія-1”, яке пов’язують з колишніми власниками ПриватБанку Ігорем Коломойським та Геннадієм Боголюбовим, намагалося через суд повернути собі ТЦ.

Однак їхні претензії були відхилені на всіх рівнях судової системи, включаючи Верховний Суд.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version