Site icon Наше Місто

У Дніпрі волонтерів запрошують взяти участь у цікавому проєкті

У Дніпрі волонтерів запрошують взяти участь у цікавому проєкті - Наше Місто

Незабаром у Дніпрі стартує новий проект “Волонтери. Вдих. Видих”.  Він розрахований на підтримку та емоційну реабілітацію тих, хто весь цей час допомагає нашим військовим.  Його організаторами стали  Український культурний фонд та департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

У цей проєкт вже зареєструвалося 46 осіб, реєстрація триває до кінця цього тижня, – розповіла «Нашому місту» Яна Захарова-Куницька, кураторка проєкту. –  Заходи будуть відбуватися з середини серпня до кінця жовтня, протягом 2, 5 місяців. Ми обробимо інформацію від учасників щодо їхніх інтересів та зручних для них термінів. Буде багато активностей. Також передбачено створення сюжетів про волонтерів.

До проєкту «Волонтери. Вдих. Видих» запрошуються дніпряни, які займаються різноманітною волонтерською діяльністю. У будь-якому випадку вона має мати відношення до допомоги українській армії. У проєкті можуть взяти участь ті, хто організовує збори коштів, допомагає евакуйовувати людей з небезпечних регіонів, плете  маскувальні сітки, шиє одяг,  допомагає купувати все необхідне нашим захисникам і таке інше. Його ціль –  емоційна підтримка та реабілітація тих, хто займається волонтерством у складні часи.

Зареєструватися на проєкт можна за посиланням.

 Фото з відкритих джерел.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Дніпрі відкрилася виставка «Мовні вправи».

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version