Skip to content

Прохолодна погода триватиме недовго: Україну накриє нова хвиля спеки

Україну накриє нова хвиля спеки серпень 2024 - Наше Місто

Відома українська синоптик Наталка Діденко попереджає про настання спекотної погоди на більшій частині території України. За її словами, найближчий тиждень обіцяє бути досить жарким, особливо у центральних та південних областях. Прохолодно буде тільки 30-31 липня, коли температура повітря вдень знизиться до +20…+25 градусів, повідомляє «Наше місто».

“Очікуємо підвищення температури повітря до +30…+35 градусів за Цельсієм удень. Ночі також будуть теплі, близько +18…+22 градусів”, – зазначила Діденко.

Синоптик рекомендує українцям під час спеки більше пити води, уникати прямих сонячних променів, носити легкий одяг з натуральних тканин та не залишати дітей та домашніх тварин у припаркованих автомобілях.

“Також варто пам’ятати про пожежну безпеку. Під час спеки будь-які необережні дії з вогнем можуть призвести до масштабних пожеж”, – додала Діденко.

Детальніше про прогноз:

Західні області: Можливі локальні грози та помірні дощі, температура повітря дещо нижча, ніж у центральних та південних областях.

Східні області: Очікується суха та сонячна погода, температура повітря підвищиться до +32…+35 градусів.

Північні області: Температура повітря також буде високою, проте можливі короткочасні дощі з грозами.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі за 430 млн грн продають один із найбільших у місті торгово-розважальних центрів.

Фото Валерія Кравченка.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: