Site icon Наше Місто

Окупанти повністю зруйнували Придніпровську ТЕС, – Борис Філатов про регулярні російські обстріли Дніпра

Окупанти повністю зруйнували Придніпровську ТЕС, - Борис Філатов про регулярні російські обстріли Дніпра

Міський голова Дніпра Борис Філатов повідомив про повне знищення Придніпровської ТЕС через регулярні російські обстріли Дніпра. Незважаючи на це, місто робить усе можливе, щоб впоратися з цією надзвичайно складною ситуацією, – пише «Наше Місто» з посиланням на «РБК-Україна».

В інтерв’ю для «РБК-Україна» Філатов розповів, що Дніпро зараз відіграє ключову роль у функціонуванні держави та обороні країни. Місто розташоване між трьома фронтами, і тому є важливим транспортним, гуманітарним та медичним хабом, що розуміє і ворог.

Він також зазначив, що змінилася тактика обстрілів: якщо раніше атаки відбувалися вночі, зараз вони відбуваються під час робочого дня, що є воєнним злочином

«Для мене як міського голови дуже знаковим є те, що якщо раніше вони (окупанти, – ред.) обстрілювали вночі, то зараз вони почали обстрілювати під час робочого часу. Раніше людям не давали спати. А зараз люди йдуть на роботу або перебувають на роботі, і під час робочого часу, коли є обстріл – це фактично воєнний злочин. Тому вони ставлять за мету у тому числі залякування людей», – зазначив очільник Дніпра.

Нагадаємо, раніше ми писали, Борис Філатов заявив, що міська влада робить все від неї залежне, щоб підготуватися до складної зими 2024-2025. Він також прокоментував ситуацію з колабораціонізмом в Україні і, зокрема, у Дніпрі.

Читайте також: Для Дніпра це 3,2 млрд. грн: Філатов розповів про плани уряду забрати значну частину коштів з місцевих бюджетів у 2025 році

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version