Site icon Наше Місто

Номери Vodafone тепер починатимуться з нового коду: що робити зі старими

Номери Vodafone тепер починатимуться з нового коду: що робити зі старими

Мобільний оператор Vodafone запроваджує новий код мережі – 75 (+380 75). Очікується, що можливість обирати номер з таким початковим кодом з’явиться у абонентів до кінця 2024 року. При цьому, нововведення не вплине на вже існуючі номери, – пише «Наше Місто».

Про це повідомили у Vodafone, зазначивши, що дозвіл на використання нового коду видала Національна комісія з державного регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та поштового зв’язку (НКЕК) на початку весни.

«У Vodafone з’явиться ще один код з “п’ятіркою”. До переліку кодів мережі мобільного зв’язку, доступних абонентам Vodafone, додається ще один +380 75. Компанія розпочинає впровадження нового номерного ресурсу в усі внутрішні системи та послуги. До кінця року в абонентів з’явиться можливість обирати номер, який починається на 075», – йдеться у повідомленні.

Компанія наголошує, що додатковий ресурс нумерації значно збільшує вибір бажаних комбінацій цифр для нових та існуючих абонентів. Зокрема, за інформацією НКЕК:

Наразі Vodafone використовує 4 національні коди мобільної мережі:

Vodafone значно підвищує тарифи з 1 серпня

Vodafone готується підвищити вартість низки своїх тарифів з 1 серпня. Це вплине не лише на ціни, а й на зміст окремих пропозицій. Так, за інформацією оператора:

Крім цього, в усіх цих тарифах, а також Vodafone ULTRA, зміниться вартість дзвінків на інші мережі України у разі передчасного використання місячного пакету послуг. З 1 серпня це коштуватиме 1,5 грн/хв. Вартість інтернету також зміниться за умови передчасного використання місячного пакету послуг.

Нагадаємо, раніше ми писали: В Україну можна буде ввозити генератори й акумулятори без мита і ПДВ.

Читайте також: В Україні з 1 серпня 500-гривневі банкноти почнуть вилучати з обігу.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version