Site icon Наше Місто

Близько 300 учасників, гарний настрій та подарунки: у Дніпрі відбувся нічний забіг «10k Night Run 2024»

Близько 300 учасників, гарний настрій та подарунки: у Дніпрі відбувся нічний забіг «10k Night Run 2024»

У Дніпрі вчора, 27 липня, відбувся нічний легкоатлетичний забіг. У змаганнях взяли участь жінки та чоловіки на дистанціях довжиною 5 та 10 кілометрів, а також діти, на дистанціях до 1 кілометру, – пише «Наше Місто» з посиланням на пресслужбу міськради.

Нічний забіг «10k Night Run 2024» у Дніпрі зібрав рекордну кількість учасників – близько 300 бігунів. Цього року до заходу приєдналося вдвічі більше людей, ніж торік. Як дорослі, так і діти мали змогу вибрати дистанцію до душі: від 100 метрів для найменших до 10 кілометрів для досвідчених спортсменів.

«Це традиційний забіг для Дніпра. Цьогоріч ми додали дитячі забіги. Раніше їх не було. Це наймасштабніший забіг з початку повномасштабного вторгнення рф. На кожній дистанції по 3 переможці. Вони отримали подарунки від нашого департаменту і спонсорів», — зазначив заступник директора департаменту, начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міськради Олександр Осипов.

Одна з учасниць забігу – дніпрянка Анастасія. Вона каже, що останній раз долучалася до подібних заходів декілька років тому, ще до пандемії.

«Востаннє я брала участь у подібному забігу ще до пандемії. Тож коли я дізналась, що у Дніпрі проходитиме «10k Night Run 2024», вирішила долучитися. Я не професійна спортсменка, тож тут заради емоцій, гарного настрою і можливості покращити особистий результат. Сьогодні здолала 5 кілометрів», — розповіла дніпрянка Анастасія.

«У минулі роки цей забіг починався опівночі. Але зараз, враховуючи комендантську годину, старт був значно раніше, увечері. Для безпеки, про всяк випадок, бігунам роздавали ліхтарики», — сказав виконавчий директор громадської організації «Start Dnipro» Павло Балабанов.

У змаганнях взяла участь і засновниця громадської організації «Start Dnipro» Марина Філатова. Вона пробігла 5 кілометрів.

«Сьогоднішня кількість учасників говорить сама за себе. Людям це важливо. Сьогодні вихідний, ми займаємось своєю улюбленою справою — бігом. Це чудова можливість, хоча б ненадовго відволіктись від негативних думок та гарно провести час», — зазначила Марина Філатова.

Нагадаємо, раніше ми писали: Освіта не має віку: як опанувати нову професію після 45 років у Дніпрі.

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Спорт, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version