Site icon Наше Місто

Освіта не має віку: як опанувати нову професію після 45 років у Дніпрі

Освіта не має віку: як опанувати нову професію після 45 років у Дніпрі

У Дніпрі стартував проєкт безкоштовного навчання для дорослих, який дозволяє опанувати нові професії після 45 років. Від кухарів та кондитерів до електромонтерів та будівельників – обирайте свою майбутню професію і здобувайте нові навички за підтримки державного бюджету.  Детальніше про можливості та відгуки учасників курсу дивіться в сюжеті «Наше місто».

У житті ніколи не пізно вчитися та змінювати професійний напрямок, навіть після 45 років. У Дніпрі впроваджується важливий проєкт, який допомагає дорослим мешканцям опанувати нові професії та отримати нові можливості для працевлаштування.

Однією з популярних програм стала група кондитерів, яку набрали нещодавно. У групі вісім осіб, які проходили теоретичне навчання дистанційно. Це дуже зручно, оскільки дозволяє продовжувати працювати під час навчання. Учасників ознайомлюють з майстернею для навчання, де вони будуть відпрацьовувати практичні навички.

Залежно від обраної професії, навчання триває від 3-х до 6-ти місяців. Заклади професійної освіти активно співпрацюють із роботодавцями, що дозволяє випускникам швидко знайти роботу після закінчення навчання.

Безкоштовне навчання для дорослих у профтехах Дніпра є чудовою можливістю для мешканців міста опанувати нові професії, підвищити свою кваліфікацію та знайти роботу.

Раніше ми писали, скільки коштує навчання за контрактом в університетах Дніпра 2024.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version