Skip to content

Як вимикатимуть світло 28 липня у Дніпрі і області: графіки відключень

Ксенія Куземко

Як вимикатимуть світло 28 липня у Дніпрі і області: графіки відключень

Згідно з повідомленням Укренерго, завтра, 28 липня, з 18:00 до 22:00 будуть діяти стабілізаційні відключення електроенергії. Протягом цього періоду буде застосовуватися одна черга відключень. Про це повідомила пресслужба компанії, пише «Наше місто».

Укренерго зазначає, що протягом зазначених чотирьох годин енергетики здійснюватимуть відключення лише однієї черги споживачів. В інші періоди часу обмежень не прогнозується.

Однак компанія наголошує, що у разі виникнення непередбачених ситуацій споживачі будуть своєчасно проінформовані про будь-які зміни у графіках електропостачання.

Фото з відкритих джерел

Раніше ми писали, «Укренерго» повідомило про стабілізацію ситуації в енергетиці. Найгостріша фаза літніх енергетичних викликів вже позаду, і ситуація поступово покращується. Про це розповів голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький.

Покращення ситуації в енергосистемі України стало можливим завдяки кільком факторам. Зокрема, зниження температури повітря та повернення в роботу енергообладнання після ремонту відіграли ключову роль.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: