Skip to content

ВПО у Дніпрі і області можуть отримати більше 100 тис. грн на розвиток бізнесу

ВПО у Дніпрі і області можуть отримати більше 100 тис. грн на розвиток бізнесу

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps оголосила про запуск другої фази Програми підтримки економічної стійкості України. Ця ініціатива спрямована на надання фінансової допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та постраждалим від війни для розвитку власної справи, повідомляє «Наше місто» з посиланням на Інспекцію з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради.

Що пропонує програма

Фінансова підтримка: Учасники програми можуть отримати грант у середньому розмірі 2600 доларів США (близько 107 000 гривень). Ці кошти можна використати на придбання обладнання, сировини, оренду приміщення та інші необхідні для ведення бізнесу витрати.

Підтримка у розвитку бізнесу: Окрім фінансової допомоги, учасники програми отримають доступ до тренінгів, консультацій та менторства для успішного запуску та розвитку своєї справи.

Хто може взяти участь

Участь у програмі можуть взяти внутрішньо переміщені особи, які проживають у Дніпропетровській та Донецькій областях (за винятком районів активних бойових дій).

Як подати заявку

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно заповнити онлайн-заявку на сайті програми: https://uerp.mercycorps.org/page/NWaZmOPQ.

За додатковими питаннями щодо участі у програмі можна звертатися за телефоном гарячої лінії: 0 800 332 590 (з 09:00 до 17:00).

Ця програма є важливим кроком у відновленні економіки України та підтримці внутрішньо переміщених осіб. Вона дозволить ВПО не тільки забезпечити себе та свою сім’ю, але й внести свій вклад у розвиток місцевих громад.

Нагадаємо, раніше ми писали, які купюри найчастіше підробляють в Україні.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: