Site icon Наше Місто

Убивство Фаріон: 18-річному дніпрянину оголосили про підозру

Убивство Фаріон: підозрюваному оголосили про підозру

У п’ятницю, 26 липня, затриманому у справі про вбивство Ірини Фаріон оголосили підозру. Також сьогодні йому мають обрати запобіжний захід. Про це повідомив під час брифінгу заступник генерального прокурора Антон Войтенко, пише «Наше місто».

Протягом досудового розслідування прокурори здійснили детальний аналіз обширного масиву інформації, зібраної в рамках кримінальної справи.

“І на даний час погоджено повідомлення про підозру особі, яка була вчора затримана в місті Дніпро за частиною першої статті 115 кримінального кодексу України. Це умисне вбивство”, – сказав він.

Прокурори звернулися до суду з клопотанням про застосування щодо підозрюваного найсуворішої міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Вони наполягають на тому, щоб суд обрав саме цей запобіжний захід, не надаючи можливості замінити його на внесення застави.

Раніше ми писали, 19 липня у Львові невідомий скоїв замах на життя відомої мовознавиці Ірини Фаріон. До розкриття вбивства було залучено сотню фахівців. Президент Україні повідомив, що було затримано підозрюваного у скоєнні вбивства. Журналісти ідентифікували підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон, його звати В’ячеслав Зінченко, 2006 року народження.

За словами голови МВС Клименко, хлопець готувався до вбивства громадської діячки щонайменше два місяці. Такий висновок слідство робить через панаму, яка на ньому на фото. Він її придбав у травні цьогоріч.

Також ми писали, прийшли сотні українців: у Львові проводжають в останню путь Ірину Фаріон.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version