Site icon Наше Місто

У Дніпрі потрібно створити лікарню, як «Охматдит»: гендиректор Регіонального медцентру родинного здоров’я про плани розвитку

У Дніпрі потрібно створити лікарню, як «Охматдит»: гендиректор Регіонального медцентру родинного здоров’я про розвиток медичного хабу

Регіональний медичний центр родинного здоров’я – другий в Україні заклад за обсягом надання медичних послуг. Через близьке розташування до зони бойових дій центр обслуговує не лише Дніпропетровщину, а й жителів 5 суміжних областей. Генеральний директор центру Олексій Власов розповів, які наразі є плани стосовно подальшого розвитку, – пише «Наше Місто» з посиланням на Відкритий.

За його словами, останні три роки стали найбільш складними для медичних працівників України. Дніпропетровщина перетворилася на медичний хаб, що надає допомогу не лише місцевому населенню, але й жителям сусідніх регіонів.

«Регіональний медичний центр родинного здоров’я – це лікарня, створена за замкнутим колом. На сьогодні ми є другим за розмірами та обсягом надання медичної допомоги закладом в Україні після Київського Охматдиту», – зазначив Власов.

Він також підкреслив важливість створення таких центрів, як «Охматдит», у кожному регіоні, щоб мешканці отримували якісну медичну допомогу неподалік від свого дому.

«Ми розуміємо що нам потрібно будувати таку велику лікарню, яка надає допомогу по всім напрямкам роботи. Останні події, які трапились в лікарні “Охматдит”, показали, нам що потрібно мати такі центри в кожному регіоні і саме наші мешканці нашого регіону повинні отримувати таку медичну допомогу у себе вдома», – додав генеральний директор.

Нагадаємо, раніше ми писали: Відданість професії: історії дніпровських медиків, які працюють під час війни.

Читайте також: Рятували інших ціною власного життя: історії медиків Дніпропетровщини, які загинули на війні.

Фото: Відкритий.

Категорія: Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version