Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Цікаві події у Дніпрі 26 липня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Сьогодні, 26 липня, День парашутиста в Україні. Віряни вшановують пам’ять святого мученика Єрмолая. До Нового року залишилося 158 днів. 26 липня 2024 року — п’ятниця. 884-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Стендап на даху у “Дах на Троїцькій”

Ви почуєте нові жарти від улюблених коміків. У самому серці міста, на даху, з якого відкривається шаленої краси вид на центр Дніпра Військовим вхід вільний. Напишіть за номером +38 (050) 59-666-78 (Микола) P.S. Програма 18+ Повернення квитків неможливе за добу до заходу У разі дощу чи інших негараздів, зв’яжемося з Вами за номером телефону, який Ви залишите при купівлі квитків.

Де і коли: 19:30 на пл. Троїцька, 5а, 400 грн

Болеро

Від режисера «Коко до Шанель».

Дізнайтесь таємницю створення найвідомішої музики в світі. З’явилась ця чуттєва та сексуальна композиція завдяки емігрантці з Харкова – Іді Рубінштейн. Саме вона замовила геніальному композитору Морісу Равелю створити шедевр для нового балету, який вона планувала представити в Парижі. Публіка зустріла прем’єру обуренням і гнівом, бо це було геніально, але занадто відверто та сексуально для свого часу. Зараз звучання «Болеро» не припиняється ні на секунду, адже його тривалість 17 хвилин, а починають його виконувати кожні 10 хвилин у різних куточках світу!

Де і коли: в усіх кінотетрах Дніпра

Постійна виставка риб та плазунів в Акваріумі прісноводних риб

Постійна виставка риб і плазунів працює з березня по кінець грудня постійно в Днепропетровсколм акваріумі на Монастирському острові.

Де і коли: 12.00 – 16.00, Монастирський острів, парк Шевченка, 50 грн, 30 грн. – дит.

Програма “Від Землі до всесвіту”

Що ми побачимо, якщо відправимось за межі Сонячної системи? Зірки, яскраві туманності та неймовірну нескінченність галактик. Це приголомшлива подорож у часі та просторі, яка занурить вас у захопливу комбінацію видовищ і звуків Всесвіту, які нам відкрила наука.

Де і коли: 19:00 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 170-320 грн

Фото з відкритих джерел

А раніше ми розповідали вам, як виглядала “Озерка” у Дніпрі на початку минулого століття

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: