Site icon Наше Місто

З перших днів війни на фронті: історія захисника з ТрО Дніпра на псевдо «Депутат»

З перших днів війни на фронті: історія захисника з ТрО Дніпра на псевдо «Депутат»

Один із захисників 108-ї окремої бригади ТрО – Олександр. Серед побратимів він більш відомий як «Депутат». Це не просто позивний, адже Олександр і справді є депутатом Павлоградської міської ради. Та з початком повномасштабного вторгнення чоловік став на захист країни, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу бригади.

Олександр має вищу економічну освіту за спеціальністю “Банківські фінанси” і очолює федерацію футболу Павлоградського району та дитячий футбольний клуб “Скіфи”.

З початку російського вторгнення Олександр долучився до лав захисників України. Не взявши участь у війні в 2014 році під час АТО, цього разу він вирішив діяти. Сказавши своїй родині, що буде охороняти мости, вже з червня 2022 року його батальйон брав участь у бойових діях. Будучи у взводі гранатометників, Олександр також працював з кулеметом і АКМ.

Згодом «Депутата» призначили сержантом роти матеріального забезпечення. Це відповідало його спеціалізації, і як депутат він активно сприяє взаємодії міської громади та батальйону, співпрацюючи з волонтерами та благодійними фондами.

Олександр продовжує підтримувати дитячий футбол, вважаючи, що попри всі труднощі діти повинні займатися спортом.

«Якщо є безпечне місце і можливість, то діти мають займатися спортом. У них і так онлайн-навчання, і вони сидять вдома, а ще постійні повітряні тривоги… Переконаний: їм необхідно займатися не лише футболом, а й будь-яким іншим спортом», – каже захисник.

Найбільша мрія Олександра — перемога України. Він вважає, що справжня перемога настане, коли режим агресора буде зруйновано, і ворожа країна розпадеться.

Нагадаємо, раніше ми писали: Рятує побратимів та мріє про Перемогу: історія бойової медикині з ТрО Дніпра.

Фото: фейсбук-сторінка 10-ї окремої бригади ТрО ЗСУ.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version