Site icon Наше Місто

Володимир Зеленський заявив про затримання підозрюваного у скоєнні вбивства Ірини Фаріон

Володимир Зеленський заявив про затримання підозрюваного у скоєнні вбивства Ірини Фаріон

19 липня у Львові невідомий скоїв замах на життя відомої мовознавиці Ірини Фаріон. До розкриття вбивства було залучено сотню фахівців. Президент Україні повідомив, що сьогодні було затримано підозрюваного у скоєнні вбивства, – пише «Наше Місто».

За словами Президента Володимира Зеленського, про затримання підозрюваного йому щойно доповів міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Операція з його затримання була непростою.

«Операція із затримання була дуже непростою. Протягом цих днів над розкриттям убивства працювали сотні фахівців Національної поліції України, СБУ та інших служб. Я вдячний кожному й кожній, хто щодня додавав більше фактів до картини злочину та наближає встановлення повної правди», – йдеться у дописі Зеленського.

За його словами, було затримано 18-річного хлопця, мешканця Дніпра, який, ймовірно, здійснив смертельне поранення 60-річної Ірини Фаріон біля її дому по вулиці Масарика.

Правоохоронцями було обстежено близько 100 га лісу. Після цього підозрюваного було знайдено. Наразі тривають усі необхідні слідчі дії та експертизи. Деталі з’являться згодом, їх повідомить міністр внутрішніх справ.

Повідомляється, що час підготовки до злочину він орендував щонайменше три квартири у Львові.

Що відомо про вбивство Ірини Фаріон

Нагадаємо, 19 липня у Львові по вулиці Масарика невідомий здійснив постріл вогнепальною зброєю у скроню жінки. Ірину Фаріон терміново доставили у лікарню та почали боротися за її життя. На жаль, того ж дня, через деякий час, жінка померла.

22 липня сотні людей зібралися у Львові, аби провести відому мовознавицю та політикесу в останню путь. Прощання з жінкою відбулося у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра та Павла. Українці принесли квіти і плакати з відомими цитатами Фаріон

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version