Site icon Наше Місто

У Дніпрі знайшли мертвим 32-річного чоловіка, який зник 22 липня

В Днепре нашли мертвым 32-летнего мужчину, который пропал 22 июля

У Дніпрі після тривалих пошуків знайшли мертвим активіста та голову профспілки автоперевізників міста Михайла Тонконогого. В останній раз чоловіка бачили 22 липня, – пише «Наше Місто» з посиланням на Дніпро Оперативний.

Михайло Тоненький був в останній раз зафіксований камерами за кермом його автівки Skoda. Чоловік їхав по проспекту Слобожанському в бік Підгородного. Після цього зв’язок із Михайлом зник.

«Пізно ввечері 24 липня стало відомо, що правоохоронці знайшли тіло, схоже за зовнішніми ознаками на Михайла. Те, що воно належить зниклому активісту, ще має підтвердити експертиза», – йдеться у повідомленні.

Таким чином, за попередньою непідтвердженою інформацією, активіста вбили. На його тілі, за попередньою інформацією, виявлено вогнепальні поранення.

Що відомо про Михайла Тонконогого

З 2010 року чоловік очолював Профспілку автомобілістів і автоперевізників Дніпра, а з 2015-го – працював помічником-консультантом народного депутата в Верховній Раді.

Михайло Тоненький не раз потрапляв у гучні скандали, зокрема через звинувачення у продажу пропусків для безкоштовного паркування на платних стоянках. Також він виступав за підвищення вартості проїзду в громадському транспорті, всупереч зусиллям міської ради утримати тарифи.

У вересні 2020 року Тонконогий був побитий двома невідомими, отримавши перелом носа та струс мозку. Напад пов’язували з конфліктом у профспілці через збір членських внесків після її розпаду.

Також чоловік займався волонтерською діяльністю, організовував проєкти з допомоги військовим та благодійні акції.

У травні 2024 року, після удару росіян по автовокзалу в Дніпрі, оголосив збір на його відновлення, який викликав обурення містян. Збір був згорнутий через скарги людей стосовно того, що кошти треба спрямовувати на ЗСУ, а не на бізнес, який надавав неякісні послуги.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Міноборони розповіли, як ТЦК перевірятимуть військовозобов’язаних на вулицях за новим порядком.

Фото: Фейсбук-сторінка Михайла Тонконогого.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version