Site icon Наше Місто

У Дніпрі перевірили, як проходить ремонт тротуару на площі Соборній

У Дніпрі перевірили, як проходить ремонт тротуару на площі Соборній

метою поліпшення загального вигляду та функціональності центральної частини міста, у Дніпрі проводять масштабні роботи з благоустрою Соборної площі, включаючи облаштування зручних пішохідних зон та забезпечення безбар’єрного доступу.  Черговий по місту Олексій Самілик, директор департаменту благоустрою та інфраструктури, проінспектував поточні роботи, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Соборна площа у Дніпрі має великий трафік пішоходів, оскільки вздовж розташовані лікарня, академія, парк, магазини та зупинки громадського транспорту. Наразі заплановано виконати роботи з вимощення пішохідних зон тротуарною плиткою з відповідним зонуванням території та улаштуванням тактильної плитки загальною площею 6,5 тис кв м.

З метою забезпечення безбар’єрного доступу до громадського транспорту на трамвайних зупинках облаштовуються підвищені «віденські платформи». Це дозволить людям з обмеженими фізичними можливостями безпечно і комфортно користуватися міським транспортом.

Як повідомляє директор департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради, вздовж площі буде встановлено нове сучасне освітлення, проведена ревізія зелених насаджень та мережі зливової каналізації, виконана заміна опор контактної мережі, улаштована автоматична система поливу. Для забезпечення заспокоєння руху транспортних засобів буде звужено проїзну частину та улаштовано окрему смугу для громадського транспорту.

Роботи на Соборній площі – яскравий приклад комплексного підходу до благоустрою території Дніпра.

Нагадаємо, раніше ми писали: Бетонні укриття у Дніпрі щоденно прибирають комунальники, а біотуалет обслуговують через день.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version