Site icon Наше Місто

Шеф-повір для лікарні: 27-річний боєць після важких поранень став кулінаром у Дніпрі

Шеф-повір для лікарні: 27-річний боєць після важких поранень став кулінаром у Дніпрі

Богдан — 27-річний військовослужбовець, на фронті він отримав поранення, які зачепили майже всі ділянки тіла. Вже декілька місяців Богдан проходить успішну реабілітацію у міській лікарні Дніпра. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ДніпроTV.

Серед занять — приготування їжі для відпрацювання побутових навичок. Але готує боєць не тільки у межах завдань від ерготерапевта, батько Богдана — кухар, тож любов та здібності до приготування страв у нього в крові. У реабілітаційному центрі Дніпра Богдан вивчає нові рецепти, пригощає лікарів та інших пацієнтів. Цього разу готували пасту Болоньєзе та салат з моцарелою.

«Богдан до нас поступив у важкому стані. В сенсі реабілітації. Тобто він був дуже слабким і в нього була порушена навіть базова мобільність. Йому самостійно було важко перевертатися у ліжку. Також він не міг самостійно пересісти з ліжка на крісло колісне», – розповів фізичний терапевт Михайло Кочетков.

Богдан вже більше двох місяців знаходиться на реабілітації. Наразі він самостійно пересідає за допомогою спеціального засобу.

Раніше ми писали, як у Дніпрі працює центр первинної медико-санітарної допомоги №9.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version