Skip to content

Донька більше ніколи не обійме батька: на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Донька більше ніколи не обійме батька: на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Жорстока війна безжально забирає життя наших хоробрих захисників та захисниць, які ціною власного життя борються за свободу та незалежність України. Вони стоять на захисті країни, аби забезпечити мирне майбутнє для нас і наших дітей. На фейсбук-сторінці ТК “Досвітні вогні” повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Ростислав Скрипник, – пише «Наше Місто».

Життя мужнього захисника обірвалося 20 липня під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Ростислав навчався у П’ятихатській загальноосвітній школі №3. Після її закінчення пішов навчатися в Саксаганьске професійно-технічне училище №77. Там чоловік здобув професію водія, водія-тракториста. Після цього Ростислав працював у кузні П’ятихатського вагонного депо, а згодом – водієм автотранспортних засобів. Близькі згадують, що чоловік любив ремонтувати побутову техніку.

Ростислав був призваний на військову службу за мобілізацією 24 квітня 2024 року. Він служив стрільцем-санітаром механізованого відділення механізованого взводу механізованого батальйону однієї з військових частин.

У чоловіка залишилися дружина, донька і мати.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Донеччині загинув Герой з Кам’янського Олег Нельга. У нього залишилися два сина та донька.

Фото: фейсбук-сторінка ТК “Досвітні вогні”.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: