Site icon Наше Місто

Більше двох місяців вважався зниклим безвісти: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Більше двох місяців вважався зниклим безвісти: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна безжально забирає життя наших хоробрих захисників, які ціною власного життя борються за свободу та незалежність України. Вони стоять на захисті країни, аби забезпечити мирне майбутнє для нас і наших дітей. У прес-службі підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Сергій Шевченко, – пише «Наше Місто».

Життя мужнього воїна обірвалося навесні цього року. З 16 травня чоловік вважався зниклим безвісти. Лише згодом з’ясувалося, що тоді, біля Очеретяного на Донеччині, Сергій прийняв свій останній бій.

У мирному житті чоловік працював бригадиром монтерів колії в управлінні залізничного транспорту гірничого департаменту «АрселорМіттал Кривий Ріг». Його начальник, Рустам Галімбаєв, згадує про Сергія як про людину працьовиту, справжнього професіонала своєї справи.

«Сергій працював монтером колії, а це робота просто неба, у спеку та холод, важка та відповідальна праця. Але Сергій ніколи не казав, що важко, що відчуває втому, він завжди підбадьорював інших. Впевнений, що у нього було багато планів, він прагнув розвиватися як професіонал, як активна та спортивна людина. Сергій завжди брав участь у спартакіадах підприємства. Він однаково вправно володів і тенісною ракеткою, і важкими гирями, займався самбо. Міцний тілом, міцний за характером. Він був справжнім патріотом, тому з перших днів війни сам пішов записуватися до тероборони, згодом став до лав ЗСУ», – розповідає начальник дільниці колії УЗТ ГД Рустам Галімбаєв.

У чоловіка залишилися дружина і двоє дітей. Старший син Сергія пишається батьком та продовжує його важливу справу – захищає нашу країну він окупантів.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього Героя нашої країни. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини Ростислав Скрипник.

Фото: фейсбук-сторінка «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version