Skip to content

Бетонні укриття у Дніпрі щоденно прибирають комунальники, а біотуалет обслуговують через день

Бетонні укриття у Дніпрі, прибирання - Наше Місто

Сьогодні, 25 липня, черговий по місту, директор департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Олексій Самілик перевірив стан укриття на площі Соборній. Воно розраховано на 20 осіб, які одночасно можуть там перебувати, має лави, урни для сміття та біотуалет поруч, пише «Наше місто» з посиланням на департамент благоустрою і інфраструктури Дніпровської міськради.

Бетонні укриття у Дніпрі, прибирання - Наше Місто

«Для безпеки городян у Дніпрі з жовтня 2022 року за кошти міського бюджету почали встановлювати залізобетонні захисні укриття, які допомагають убезпечитися від вибухової хвилі та уламків. По місту розташовані укриття декількох типів, які трохи відрізняються зовнішнім виглядом, проте виконують однакову функцію. Встановлюємо як на зупинках громадського транспорту, так і в місцях великого скупчення людей (парки, сквери, бульвари). Місця обираємо спільно з Головним архітектурним управлінням. Наразі укриття розташовані майже на всіх основних таких локаціях. Загалом встановлено 169, з них 80 на позиціях військових», – розповіла начальник управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Світлана Літвінова.

Кожне встановлене укриття щоденно прибирають комунальники Дніпра. Щодо біотуалету, то його обслуговують через день, а двічі на тиждень миють. Також, за потреби, всередині приміщення проводять обробку (дератизацію) всіх поверхонь для ліквідації неприємного запаху.

Бетонні укриття у Дніпрі, прибирання - Наше Місто

Олексій Самілик відмітив, що результатами перевірки задоволений. Укриття знаходиться у задовільному стані.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі “Нова пошта” встановила 52 бетонні укриття, які завжди відчинені.

Категорія: Війна, Влада, ЖКГ, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: