Site icon Наше Місто

У Дніпрі на перехресті Запорізького шосе та вул. Панікахи встановлюють новий світлофорний об’єкт

У Дніпрі на перехресті Запорізького шосе та вул. Панікахи встановлюють новий світлофорний об’єкт

Триває будівництво світлофорного об’єкта на перехресті Запорізького шосе та вул. Панікахи на виїзді з Дніпра. Там буде встановлено 4 світлофорні опори, 6 транспортних та 2 пішохідні світлофори, острівці безпеки, пішохідне огородження та пішохідний перехід. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

Необхідність будівництва СО виникла тому, що по Запорізькому шосе організовано рух транспорту 4 смугами, ширина проїзної частини дороги близько 20 м, ширина кожної смуги близько 5 м, що сприяє руху з надвисокими швидкостями.

Запорізьке шосе є магістраллю загальноміського значення з середньогодинною інтенсивністю транспорту, що перевищує 1500 одиниць на годину. Також через Запорізьке шосе є інтенсивний рух пішоходів. Пішохідний перехід на цій локації облаштують заниженим пандусом з тактильною плиткою, світильниками та блоками мовного супроводу.

Цьогоріч вже провели реконструкцію світлофорного об’єкта на перехресті пров. Джинчарадзе та Запорізького шосе. Також у планах будівництво світлофорних об’єктів на перетині вул. Високовольтна та Запорізьке шосе; на перехресті проїзду Олександра Гальченка та вул. Пресової.

Фото: пресслужба міськради

Раніше ми писали, у Дніпрі в цьому році встановлять ще два світлофори.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version