Skip to content

ОФІЦІЙНО У Дніпрі медпрацівники шкіл, дитсадків і профтехучилищ отримуватимуть муніципальні надбавки, — рішення сесії міськради

У Дніпрі медпрацівники шкіл, дитсадків і профтехучилищ отримуватимуть муніципальні надбавки, — рішення сесії міськради

24 липня на 53-ій сесії міської ради Дніпра депутати ухвалили рішення про виплату муніципальних надбавок медичним сестрам, лікарям, вихователям-методистам та музичним керівникам, які працюють у дитсадках, школах та закладах профтехосвіти міста. Завдяки цьому їхні зарплати можуть зрости до 15%. Про це рішення напередодні анонсував міський голова Борис Філатов, пише «Наше місто».

«В умовах повномасштабної війни нам потрібно бодай якось підвищувати людям заробітну платню. Тим більше, що вони опікуються найдорожчим — нашими дітьми», — зазначив міський голова.

Розмір доплат педагогам визначатиметься залежно від їхнього освітнього рівня, досвіду роботи та кваліфікації. Ця ініціатива наразі стосується лише територіальної громади Дніпра. Минулого місяця подібні надбавки отримали вихователі дитячих садків та їхні помічники. Міська влада шукає можливості для підтримки освітян, навіть попри те, що більшість ресурсів наразі спрямовані на підготовку до зими, підкреслив міський голова Дніпра Борис Філатов.

У Дніпрі медпрацівники шкіл, дитсадків і профтехучилищ отримуватимуть муніципальні надбавки, — рішення сесії міськради

Раніше ми писали, «Дніпро опікується всіма людьми. Це — наш обовʼязок», — Філатов про оновлення міських лікарень.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: