Site icon Наше Місто

Як зберегти холод у холодильнику під час відключень світла: поради від дніпрян (опитування)

Як зберегти холод у холодильнику під час відключень світла: поради від дніпрян (опитування)

Низька температура в холодильнику важлива для збереження свіжості продуктів та забезпечення надійної роботи техніки. Часті перебої з електропостачанням можуть негативно впливати на функціонування холодильника, тому правильне охолодження – це запорука його довговічності та ефективності. Справні господині дали поради з Дніпра, як зберегти холод у холодильнику за умови перебоїв в електроенергії. Цей лайфхак допоможе врятувати продукти, – пише «Наше Місто».

Перехожі у Дніпрі поділилися своїми найкращими порадами стосовно збереження продуктів під час відключень світла. Найпопулярнішою відповіддю серед господинь є заморожена пляшка вони – вона допоможе тримати холод у холодильнику. Проте є ще цікаві й дієві поради.

«На стакан води додаємо столову ложку солі. Так написано – поставити в морозильну камеру і так довше триматиметься холод. Але чомусь воно не дуже допомагає. Є не відкриваю холодильник, сиджу на “підніжному кормі”: на огірках та помідорах, тому що якщо відкриваю – воно вже втрачається багато холоду. Морозилка, на щастя, тримається, бо у нас так довго не було відключень»._ поділилася пані Лариса.

Які ще є дієві лайфкахи у господинь Дніпра – дивіться у нашому відео.

Нагадаємо, раніше ми писали: Як правильно користуватися кондиціонером під час блекаутів у Дніпрі та скільки коштує ремонт.

Читайте також: Скільки коштує у Дніпрі ремонт холодильників, які постраждали через відключення світла.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version