Site icon Наше Місто

Діти більше ніколи не обіймуть батька: на Луганському напрямку загинув Герой з Жовтих Вод

Діти більше ніколи не обіймуть батька: на Луганському напрямку загинув Герой з Жовтих Вод

Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. Дніпропетровщину облетіла трагічна звістка – на війні загинув Валерій Шаєнко, – пише «Наше Місто» з посиланням на фейсбук-сторінку «Підслухано в Жовтих Водах».

Життя хороброго захисника обірвалося 26 травня внаслідок мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Білогорівка Луганської області. Йому було лише 44 роки.

Валерій народився у Жовтих Водах. Середню освіту він здобув у школі № 8. Після закінчення школи навчався у Саксаганському ВПУ № 7 за спеціальністю «машиніст широкого профілю». Після цього протягом року служив у армії.

У 2001 році Валерій, маючи кваліфікацію тракториста 6 розряду, прийшов працювати на РМЗ ДП «СхідГЗК». Керував тракторами ЮМЗ, Т-40 та на самохідному шасі. Колеги кажуть, що він гарно розбирався у техніці, по мірі можливості самостійно обслуговував трактори. Був кваліфікованим працівником.

Проте мирне життя закінчилося, коли ворог ступив на нашу землю. Валерій став на захист нашої країни 6 березня 2024 року. Служив стрільцем-помічником гранатометника аеромобільної роти ЗСУ.

У чоловіка залишилися брат Віталій, донька Катерина та син Микита.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали¸ що на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу Олександр Шередека.

Фото: фейсбук-сторінка «Підслухано в Жовтих Водах».

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version