Skip to content

У Дніпрі у парку Шевченка завелися «квіткові» вандали

У парку Шевченка зрізали гортензії - Наше Місто

Нещодавно дніпряни і гості міста з гордістю милувалися пишними гортензіями, що прикрашали клумби на центральній алеї парку Шевченка. Та, на жаль, вже сьогодні ці чудові квіти зникли, зрізані ножем або ножицями невідомими вандалами, пише «Наше місто» з посиланням на департамент парків і рекреацій Дніпровської міськради.

У парку Шевченка зрізали гортензії - Наше Місто

Працівники комунальних підприємств Дніпра докладають усіх зусиль, щоб створити для містян мальовничі квіткові композиції. Вони дбайливо доглядають за зеленими насадженнями, витрачаючи на це час та ресурси.

Однак, не всі сприймають їхню працю з повагою. Невідомі особи, яких можна назвати лише квітковими вандалами, безжально знищують красу, створену руками інших.

Важливо пам’ятати, що квіти, вкрадені з міського парку, не принесуть вам щастя чи задоволення. Вони швидко зів’януть, залишивши лише гіркий присмак руйнування.

Закликаємо містян бути пильними та не залишатися байдужими до подібних випадків. Якщо ви стали свідком крадіжки квітів або інших актів вандалізму, негайно повідомте про це до правоохоронних органів або працівників парку. Зробіть фото або відео зйомку, щоб зафіксувати злочин.

Давайте разом берегти красу нашого міста та з повагою ставитися до праці інших!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, чому у Дніпрі відключають світло навіть вночі.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: