Site icon Наше Місто

У Дніпрі тимчасово закрився популярний аквапарк: що трапилося

У Дніпрі через масові проблеми зі шкірою у відвідувачів закрили популярний аквапарк

22-23 липня аквапарк «Happy Day» у Дніпрі не працює. У закладі оголосили санітарний день для поліпшення якості роботи. Ймовірно, головною причиною такого рішення стали масові проблеми зі шкірою після купання у відвідувачів, про що неодноразово заявляли місцеві телеграм-канали і ЗМІ, пише «Наше Місто».

Як повідомляє адміністрація аквапарку, заклад буде працювати з 24 липня.

«На сьогодні у нас були заплановані роботи з поліпшення та підвищення якості роботи аквапарку, на жаль, не все вдалося зробити, зокрема через зіпсовану погоду сьогодні вранці. Ми вимушені взяти ще один день для закінчення всіх технічних моментів, щоб зустріти вас в повній готовності 24 липня», – йдеться у фейсбуці аквапарку.

Відомо, що декілька відвідувачів аквапарку напередодні зазнали подразнення шкіри після купання у басейні, зокрема почервоніння, висипань і сильного свербежу. Вони звернулися з цією проблемою до адміністрації закладу.

Адміністрація пояснила, що така реакція може бути спричинена новим хімічним засобом, який вперше використали для знезараження води через велику кількість відвідувачів.

Нагадаємо, раніше ми писали: Півтори доби без світла: у Дніпрі жителі ж/м Тополі-2 б’ють на сполох через відключення електроенергії.

Фото: Пряма мова Львова.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version