Site icon Наше Місто

У Дніпрі розпочали прийом анкет на виготовлення учнівських квитків для першокласників

У Дніпрі розпочали прийом анкет на виготовлення учнівських квитків для першокласників

КП “єДніпро” розпочинає прийом анкет для отримання учнівських квитків першокласникам. З новим учнівським квитком ваша дитина може безкоштовно користуватися електротранспортом протягом усього року. Також діє 25% знижка на проїзд в автобусах. Право на ці пільги мають як діти Дніпра, так і переселенці. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

«Щоб оформити учнівський квиток для вашої дитини, вам необхідно виконати наступні кроки: зверніться до класного керівника вашої дитини за паперовою анкетою. Заповніть анкету та надайте її до навчального закладу. Важливо! Цього року анкети приймаються лише у паперовому вигляді, подання онлайн неможливе. Будь ласка, надайте всю інформацію в анкеті вчасно, щоб ваша дитина могла користуватися перевагами учнівського квитка з початку навчального року. Зверніть увагу: частою помилкою при заповненні анкети є неправильно вказані прізвище, ім’я або по батькові учня. Це призводить до затримки виготовлення квитка, адже нам буде потрібно повторно уточнювати дані дитини та передруковувати квиток. Щоб уникнути затримок, просимо вас відповідально ставитися до заповнення анкети та надати чітке фото дитини для учнівського квитка. Фото має бути на світлому фоні, без зайвих предметів, у форматі jpeg. Дотримуючись цих простих правил, ви зможете швидко й без проблем оформити учнівський квиток для вашої дитини», – розповів директор КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Дніпровської міської ради Артем Трапезніков.

Виготовлення учнівського триває 21 день з моменту подання анкети. Готові квитки можна отримати у своєму навчальному закладі.

«На сьогодні ми вже прийняли понад 300 анкет від першокласників, але сподіваємось, що їх буде близько 10 тисяч. Крім цього, ми завершуємо кампанію з перевипуску учнівських для 5-х, 10-х класів. На сьогодні 70 % таких квитків ми вже виготовили. Щодо інших –  чекаємо данні дітей від закладів освіти та батьків. Якщо водії у транспорті бачать дитину з простроченим учнівським квитком, вони мають право вилучити його у дитини. Таким чином проїзд дитина має сплатити у повному обсязі», — додав Артем Трапезніков.

З питань учнівського квитка, його отримання чи перевипуску, можна звертатися на гарячу лінію КП «єДніпро»: 067-876-94-49, 050-876-94-49, 063-876-94 -94 з понеділка по четвер з 09:00 до 18:00, у п’ятницю з 09:00 до 16:45.

Раніше ми писали, учнівський квиток для дітей-ВПО у Дніпрі: як отримати.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version