Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі розігрують унікально-розписаний тубус

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

У Дніпрі розігрують розписаний вручну тубус. Збір відкрито для потреб 25-ї Січеславської бригади, передає “Наше Місто”.

“Це тубус розписав вручну майстер-іконописець з Петриківки. Це має певне сакральне значення. Тому ми вирішили зробити аукціон і подарувати тубус тому, хто задонатить найбільшу суму. Результат ми оголосимо 1 серпня о 18.00 в мене у соцмережах“, – розповідає волонтерка Тетяна Симоненко.

Розігруємо тубус за найбільший донат для 25-ї Січеславської бригади.

 Ціль: 150 000 ₴

Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/6Yw6TENkCm

Номер картки банки
5375 4112 2089 0151

Довідка: 25-та окрема повітрянодесантна Січеславська бригада. Ця бригада є унікальним з’єднанням десантних військ України — лише вона здатна десантуватися парашутним способом майже у повному складі, разом з технікою. Для цього у неї на озброєнні перебуває призначена для десантування з парашутом бронетехніка — БМД-1, БМД-2,БТР-Д, 2С9 «Нона». У 1993—2013 роках частини бригади залучалися Україною для виконання міжнародних миротворчих місій під егідою ООН.

8 вересня 2022 Президент відмітив заслуги бригади при контрнаступі на Харківщині в районі Балаклії. Частини бригади брали участь у визволенні Ізюму. В ході контрнаступу на Слобожанщині 25 ОПДБр також визволяла лівий берег річки Оскіл та північно-західні райони Луганської області.У лютому 2023 припускалося, що військовослужбовці бригади проходили навчання у Великій Британії на танках Challenger 2.

Фото Валерій Кравченко, фото з особистого архіву Тетяни Симоненко

Раніше ми розповідали вам про історію унікальної споруди в центрі Дніпра

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: