Site icon Наше Місто

У Дніпрі і районі проведуть масову заміну лічильників газу

У Дніпрі і районі проведуть масову заміну лічильників газу

У поточному році фахівці Дніпровської філії «Газмережі» планують замінити 5,6 тис. приладів обліку для мешканців Дніпра та Дніпровського району. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на пресслужбу кампанії.

Обсяг фінансування, передбачений НКРЕКП на заміну побутових лічильників у 2024 році, становить 16,2 млн. грн.

Зазначимо, що газовики безкоштовно замінюють лічильники газу. Споживачам газу необхідно забезпечити вільний доступ до встановленого лічильника. Це означає, що заздалегідь потрібно відсунути меблі, зняти навісні полиці та прибрати все, що може перешкоджати проведенню монтажних робіт.

Про дату заміни лічильника споживачів буде поінформовано за допомогою оголошень, які розмістять на під’їздах або інформаційних дошках біля них.

Чи може власник газифікованої оселі відмовитись від заміни лічильника?

Так, однак у разі відмови споживача від заміни приладу обліку за кошти Дніпровської філії «Газмережі» фахівці Оператора ГРМ складають Акт про порушення, форма якого затверджена Кодексом газорозподільних систем. На підставі даного Акту розподіл газу на об’єкт споживача може бути припинений. Саме тому Дніпровська філія «Газмережі» закликає своїх клієнтів до плідної взаємодії та просить не перешкоджати виконанню робіт по заміні лічильників.

Раніше ми писали, де не можна встановлювати генератор: роз’яснення ДФ «Газмережі».

Також ми писали, що робити, якщо ви помилились з показаннями газового лічильника.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version