Site icon Наше Місто

Незабаром прем’єра: французький драматург подарував дніпровському Драмікому свою п’єсу

Зараз дніпровські театри пішли на «канікули», але  вже незабаром вони знов відкриють свої двері та запросять глядачів на нові сезони. Деякі заклади культури покажуть свої «хіти», а  деякі готують цікаві прем’єри. 20 та 21 вересня у Дніпровському академічному театрі драми та комедії відбудеться прем’єра вистави «Стрип-Покер». Про це журналісту «Нашого міста» повідомили у адміністрації Драмікому.

Автором п’єси «Стрип-Покер» є Жан-П’єр Мартінес  –  відомий сучасний французький письменник, поет і драматург. Він надав дніпровському театру право безкоштовно поставити його п’єсу у важкі для України часи. Дніпряни зізнаються, що його підтримка та довіра надихають їх творити навіть у найскладніші моменти.

Над виставою вже працює потужна творча команда. Режисер – Антон Меженін, художник-постановник – Андрій Романченко, пластичне рішення – Валерія Хижняк, музичне рішення – Антон Меженін, Максим Шимон. У виставі на одну дію зіграють чотири актори: Валерій Зубчик, Валерія Лагода, Єгор Герасимов, Вікторія Рудавська.

Вистава буде йти у малому залі Драмікому, тому про квитки варто потурбуватися заздалегідь. Придбати їх можна за посиланням на сайті: https://dramicom.dp.ua/afisha/strip-poker/

Фото з відкритих джерел.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Драмікомі відбулася прем’єра вистави «Тваринні інстинкти».

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version