Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 23 липня

Сьогодні, 23 липня, Всесвітній день бабусь, дідусів та людей похилого віку. Віряни вшановують пам’ять святих мучеників Трохима, Теофіла та ін.. До Нового року залишився 161 день. 23 липня 2024 року — вівторок. 881-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались наші журналісти.

Казка “Кіт у чоботях”

Найвідоміший пухнастий розбійник, улюбленець мільйонів, неповторний Кіт у чоботях повертається. Його візитна картка — неймовірно милий погляд, найкраща зброя — вбивча харизма, а про чоботи та капелюх ходять легенди! Цього разу, щоб повернути свої 9 життів, які він так вміло розгубив за довгі роки, Кіт у чоботях відправиться у грандіозну подорож, сповнену викликів та пригод.

Де і коли: 16:00 у ДРАМіКОМі, просп. Дмитра Яворницького, 97, 150-300 грн

Програма “100 років вічності”

Навряд чи щось відіграло більш визначну роль в історії цивілізації, ніж протистояння людини і неба.

Про це свідчать мегалітичні кам’яні кола, астрономічні витоки науки в Стародавній Греції та технічні принципи сучасної навігації у відкритому морі. Навіть доісторичні пам’ятки вказують на важливу роль, яку небо відігравало для людей, чи то в їхньому повсякденному житті, чи то як скарбниця міфологічних уявлень, що передавалися з покоління в покоління.

Планетарій — це новітнє явище в довгій низці споруд і винаходів, що з глибокої давнини служили нашій взаємодії із зоряним небом і космосом навколо нас. 

Вирушайте у подорож, яка починається від найдавніших цивілізацій та веде крізь трансформацію уявлень про небеса і нас до сучасної зоряної зали.

Де і коли: 18:30 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 170-320 грн

Детектив “Шерлок”

Хто стоїть за серією таємничих убивств, які тримають у жаху жителів нічного Лондона? І чи можливо перемогти генія кримінального світу професора Моріарті та покохати жінку, яка схильна до злочинів? Фантастична історія пригод Шерлока Холмса та доктора Ватсона в блискучій постановці всесвітньо відомого режисера Дмитра Рачковського.

Оригінальний сюжет, вражаючі декорації, ефектні костюми та прекрасна гра майстрів сцени Сергія Позднякова та Руслана Данильченка не залишать байдужими нікого.

Де і коли: 18:00 у ДРАМіКОМі, просп. Дмитра Яворницького, 97, 200-500 грн

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, що у Дніпрі на Монастирському острові відбулась пінна вечірка

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version