Site icon Наше Місто

Захищав країну з перших днів війни: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Захищав країну з перших днів війни: на Харківському напрямку загинув герой з Кривого Рогу

Жорстока війна безжально забирає життя наших хоробрих захисників, які ціною власного життя борються за свободу та незалежність України. Вони стоять на захисті країни, аби забезпечити мирне майбутнє для нас і наших дітей. У прес-службі підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Олександр Шередека, – пише «Наше Місто».

Життя мужнього захисника обірвалося 7 липня, на полі бою проти російських окупанті, Ця трагічна подія сталася в селі Липці на Харківщині.

У мирному житті чоловік працював ковшовим у конвертерному цеху «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Його колега, Андрій Бондаренко, багато років працював з Олександром. Змінний майстер основної виробничої дільниці розливання сталі згадує загиблого, як добру людину та професіонала своєї справи.

«Сашко виконував важку роботу – готував ковші для розливання сталі. І робив її дуже професійно – швидко, якісно й безпечно. Він займався боксом, виступав і перемагав на змаганнях різного рівня. Також займався силовими видами спорту. Олександр нікому не відмовляв у допомозі. Веселий був, життєрадісний. Про таких ще кажуть – душа компанії. Міг жартом миттєво налаштувати колег на позитив. Особисто я, та й будь-хто з бригади міг у тяжку хвилину завжди покластися на Сашка на всі сто відсотків. Страшна звістка про загибель Олександра Шередеки боляче вразила кожного з нас у самісіньке серце. Неможливо в це повірити», – каже колега загиблого Андрій Бондаренко.

Олександр став на захист країни на наступний день після початку повномасштабного вторгнення – 25 лютого 2022 року.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього Героя нашої країни. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу Сергій Нікулов. Його донька більше ніколи не обійме батька.

Фото: фейсбук-сторінка «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version