Skip to content

У Дніпропетровській області майже 8 годин шукали 13-річного хлопчика, який вирішив покататися на потягу

У Дніпропетровській області майже 8 годин шукали 13-річного хлопчика, який вирішив покататися на потягу

Вночі 19 липня до поліції надійшло повідомлення про зникнення 13-річного хлопця, який пішов на прогулянку і не повернувся додому. Мати, не знайшовши сина самостійно, звернулася за допомогою до правоохоронців. Історію порятунку дитини розповіла Лариса Борисенко, керівниця пошуково-рятувального загону «Антарєс» та у прес-службі Поліції Дніпропетровської області.

Дитина зникла у населеному пункті Ілларіонове, що під Дніпром. Пошуки хлопчика тривали майже вісім годин. Вони ускладнювалися тим, що дитина погано розмовляє і майже не спілкується з оточуючими. Активний пошук був розгорнутий, на нього орієнтовані всі наряди поліції Синельниківщини, кінологи з собаками, волонтери та небайдужі містяни.

«За дуже короткий час, вночі, виїжджаємо групою з 5 волонтерів ППРКЗ “Антарєс.” та 4-мя собаками – універсалами (пошук тіл загиблих та останків + пошук живих людей в техногенному завалі та природному середовищі): Спаркі, Беша, Ханна, Раж-Жах», – розповіла керівниця пошуково-рятувального загону Лариса Борисенко.

Як з’ясувалося, хлопець дійшов до залізничної станції, де сів на поїзд, що прямував у Дніпро. Після тривалих пошуків поліція знайшла його в потязі. Хлопець був дуже виснажений і голодний, але наразі з ним все добре. Він уже вдома.

Фото: фейсбук-сторінка Лариси Борисенко.

У Поліції закликають батьків бути пильними до своїх дітей, завжди тримати їх у полі зору, спілкуватися із ними і пояснювати правила безпечної поведінки.

Натомість керівниця «Антарєс» розповіла, що навіть після успішно завдання кінологи провели тренування з пошуку живих людей прямо в тому ж населеному пункті.

Нагадаємо, раніше ми писали: Поліція Дніпра завершила досудове розслідування по факту “продажу” 2-річного хлопчика.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: