Site icon Наше Місто

У Дніпрі завершили ремонт ще однієї амбулаторії

У Дніпрі завершили ремонт ще однієї амбулаторії

У Дніпрі завершився капітальний ремонт однієї з міських амбулаторій. Оновлені кабінети сімейних лікарів, маніпуляційні та процедурні кімнати тепер відповідають сучасним стандартам. Санвузли, коридори та службові приміщення також були відремонтовані. Будівлю амбулаторії утеплили, замінили підлогу, покрівлю, електричні та опалювальні мережі. Оновлено освітлення та сантехніку. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

«Ремонт амбулаторії розпочався у квітні 2023 року. Через певні труднощі з боку підрядника роботи дещо затягнулись, але важливо зазначити, що все було виконано якісно. У мене особисто жодних нарікань немає. Протягом ремонту амбулаторія не припиняла свою роботу. Спочатку прийом пацієнтів вівся у тій частині будівлі, де роботи ще не розпочались. Згодом, коли будівельники переміщались на інші ділянки, амбулаторія також переміщалась. Це, звісно, ​​викликало деяке невдоволення серед пацієнтів, але коли вони побачили кінцевий результат, зрозуміли, що тимчасові незручності того варті», – розповіла Ольга, генеральна директорка центру первинної допомоги.

Аби перевірити якість переведених робіт, до закладу завітала Олександра Бодня, заступниця директора департаменту охорони здоров’я Дніпровської міськради. Сьогодні, 22 липня, вона чергова по місту.

«Амбулаторія, розташована у віддаленому районі міста, нещодавно пройшла оновлення. Ремонт, проведений за кошти міського бюджету, був вкрай необхідний, адже з моменту останньої реконструкції у 2005 році будівля не зазнавала суттєвих змін. Окрім оновлення приміщень, за кошти медцентру були закуплені нові меблі для кабінетів та зон очікування пацієнтів. Амбулаторія обслуговує близько 7 тисяч пацієнтів, які, без сумніву, оцінять покращені умови»,- зазначила Олександра Бодня.

За понад два роки повномасштабної війни у Дніпрі відремонтовано та відновлено 15 амбулаторій міста.

Під час інспекційного об’їзду чергова в іншій амбулаторії перевірила, як ремонтують  укриття. Роботи на завершальному етапі.

«Уже обладнано душові, санвузол. Ще тривають роботи з оздоблення підлоги, стін, стелі. Ремонт плануємо завершити наприкінці цього тижня. Сховище розраховано на 120 людей. Є запаси води, медикаментів, працює Wi-Fi. Скористатися сховищем під час повітряної тривоги люди можуть і зараз, коли ремонт ще триває. Ніхто вхід до укриття не обмежує», — додала Олександра Бодня.

Раніше ми писали, Дніпро – лідер у наданні психологічної допомоги в амбулаторіях сімейної медицини.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version