Skip to content

У Дніпрі поставили на ноги 14-річного хлопця, який отримав страшні травми у ДТП

У Дніпрі поставили на ноги 14-річного хлопця, який отримав страшні травми у ДТП

14-річний Артем потрапив до Регіонального медичного центру родинного здоров’я після ДТП з важкими травмами: переломами лівого стегна, гомілки, ключиці та крила клубової кістки. Після стабілізації у реанімації Артему провели складну операцію, під час якої йому встановили стрижень у стегнову кістку, наклали пластину на гомілку та прооперували ключицю. Вже через 6 тижнів після операції Артем почав ходити самостійно, а за 12 тижнів переломи зрослися, повідомляє «Наше місто» з посиланням на медзаклад.

“Лікарі Регіонального медичного центру родинного здоров’я використовують принципи доказової медицини та лише сучасні протоколи лікування, які використовуються у всьому світі”, – розповідає дитячий лікар-ортопед-травматолог Віталій Кравченко.

Завдяки цьому підходу та сучасному обладнанню лікарі змогли краще контролювати процес лікування Артема та вчасно його коригувати.

“Це був один з найскладніших випадків для нашої команди, але ми дуже раді, що змогли допомогти Артему відновитися і тепер він зможе жити далі, як нормальна людина”, – додає Віталій.

Сьогодні, не минуло й року після ДТП, Артем вже підтягується на турніках.

Читайте також: Дніпро стає центром передової медицини: міська лікарня отримала найсучасніше обладнання.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: