Site icon Наше Місто

ТОП-5 «царів паркування» у Дніпрі за минулий тиждень

ТОП-5 «царів паркування» у Дніпрі за минулий тиждень

Інспекція з контролю за паркуванням у Дніпрі бореться з порушниками правил дорожнього руху, зосереджуючись на зупинці та стоянці. Минулого тижня інспектори не лише провели численні профілактичні бесіди з водіями, але й вжили жорстких заходів: накладено понад 1700 штрафів за порушення правил паркування та евакуйовано понад 70 автівок, власники яких грубо порушили правила. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на фейсбук-сторінку «Єдиний паркувальний простір».

Звертаємо вашу увагу, що транспортні засоби, припарковані на пішохідних переходах, перехрестях, тротуарах, зупинках громадського транспорту, а також ті, що заважають руху інших транспортних засобів, в тому числі екстрених служб та громадського транспорту, підлягають евакуації.

Кожне з цих порушень обійдеться власникам авто у кругленьку суму – евакуація від 2110 до 2410 грн, вартість зберігання ТЗ 144 грн за добу, штраф за порушення 680 грн. Також нагадаємо, що адміністративне стягнення накладається саме на власника авто, а не на водія.

Фото: Єдиний паркувальний простір

Раніше ми писали, у Дніпрі інспекторка з контролю за паркуванням розповіла, за що евакуюють авто та як вберегтися від штраф майданчика.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version