Skip to content

Донька більше ніколи не обійме батька: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Донька більше ніколи не обійме батька: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Безжалісна війна забирає життя відважних захисників, синів та дочок України, які стоять на захисті країни для збереження нашого мирного майбутнього. У виданні «На Часі» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий з Кривого Рогу Сергій Нікулов, – пише «Наше Місто».

Сергій добровільно вирішив приєднатися до війська з початком повномасштабного вторгнення. Однак, його не одразу взяли через проблеми зі здоров’ям. Незважаючи на це, він почав допомагати армії, як міг – служив у ремонтно-відновлювальному батальйоні 53-ї механізованої бригади.

Останнім часом Сергій з побратимами перебував на Донбасі. Його спеціалізацією були токарські роботи для відновлення військової техніки. Він займався цим і у мирному житті, тому обрав цей напрямок і у війську.

Його життя трагічно обірвалось 15 липня на Покровському напрямку. Сергія, якому було 50 років, завжди веселим та життєрадісним, запам’ятають рідні, колеги, родичі та знайомі.

У чоловіка залишилися донька, дружина та матір.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього Героя нашої країни. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на війні загинув 27-річний бойовий медик з Кривого Рогу Костянтин Арапов. Він повернувся з-за кордону, аби стати на захист країни.

Фото: На Часі.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: