Site icon Наше Місто

Де у Дніпрі можна спостерігати та годувати нутрій

нутрії у парку Дніпра

У одній з найпопулярніших зон відпочинку Дніпра, парку яхт-клубу “Січ”, мешкають не лише екзотичні павичі, але й милі нутрії. Ці пухнасті гризуни з хвостом, схожим на бобровій, приваблюють відвідувачів своїм спокоєм та цікавою поведінкою, пише “Наше місто”.

Частіше вони з’являються у водоймі, конкурують з качками та величезними карпами за їжу, вибираються на кам’янистий берег та заворожують своїми неспішними рухами. Буває, що вони гуляють на газонах. Здається, вони не бояться людей та охоче приймають смаколики.

Нутрії не бояться людей. Фото: НМ

Нутрії – це рослиноїдні тварини, і їх раціон харчування досить різноманітний. Вони з радістю ласують свіжою зеленню, овочами та фруктами. 

Чим пригостити нутрію

Важливо пам’ятати, що нутріям не можна давати їжу з людського столу, адже вона може бути шкідливою для їх здоров’я. Солодощі, смажена їжа, копченості, хліб – все це категорично заборонено.

Нутрій можна зустріти і в водоймі і на газоні. Фото: НМ

Що слід пам’ятати під час годування нутрій

Нутрії – це цікаві та дружні тварини, які з радістю спілкуються з людьми. Дотримуючись простих правил годування, можна подарувати приємні моменти цим пухнастим гризунам та зарядитися позитивом.

Нагадаємо, раніше ми писали, що кумедні курчата стали магнітом для відвідувачів популярного парку у Дніпрі.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Унікальний Дніпро

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version