Site icon Наше Місто

За скільки у Дніпрі здають квартири, де ніколи не відключають світло

За скільки у Дніпрі здають квартири, де ніколи не відключають світло

В Україні складна ситуація з електропостачанням: через російські обстріли та дефіцит потужності в енергосистемі мільйони людей змушені жити годинами, а то й цілими днями без світла. Не дивно, що в таких умовах зростає попит на оренду квартир, де ця проблема відсутня. Проте, наразі таких пропозицій – одиниці. Орендодавці квартир, які не зазнають віялових відключень, підіймають ціни. За скільки ж можна винаймати таке житло у Дніпрі, – розповість «Наше Місто».

Наразі для мешканців українських міст головним пріоритетом при виборі квартири починає ставати відсутність відключень світла. Люди шукають житло, яке не залежить від графіків відключень. Це, звичайно, впливає на ціни: квартири, де гарантоване цілодобове електропостачання, можуть бути дорожчі.

На популярному сайті, де можна знайти пропозиції по оренді квартир у Дніпрі, ціни на житло у категорії «без відключень світла» різняться. Вони залежать також від району міста, кількості кімнат та стану ремонту.

17 тисяч гривень за місяць

Така вартість двокімнатної квартири у Соборному районі Дніпра, у Набережному кварталі. Загальна площа житла – 50 квадратних метрів. За словами власників, у будинку не вимикають світло. Проте навіть при цьому тут є генератор та забезпечена автономність ліфта. Загалом квартира обладнана усім необхідним для комфортного проживання та має сучасний ремонт.

16 тисяч гривень за місяць

Квартира з двома кімнатами знаходиться у Соборному районі Дніпра, поруч з парком Шевченка. Ремонт менш сучасний, проте площа більша, ніж у попереднього, – 63 квадратних метри. Серед заявлених власником плюсів – 2 кондиціонери та відсутність відключень світла.

14 тисяч гривень за місяць

У районі Титова пропонується двокімнатна квартира із затишним ремонтом та площею 55 квадратних метрів. Як заявляє власник, взимку квартира тепла, а у спекотне літо – є кондиціонер та електропостачання без відключень.

13 500 гривень за місяць

У центральному районі міста пропонується квартира площею 70 квадратних метрів. Як повідомляє власник, житло має автономне опалення. Для спекотного літа тут є два кондиціонери. Вони можуть працювати постійно, адже у будинку світло не виключають.

12 тисяч гривень за місяць

Така вартість оренди однокімнатної квартири у Шевченківському районі Дніпра, Загальна площа житла – 48 метрів квадратних. Сучасний ремонт, централізоване опалення, повне облаштування усім необхіднім, та, звичайно, завжди зі світлом – такі характеристики має квартира у районі проспекту Науки.

12 тисяч гривень за місяць

Така ж вартість однокімнатної смартквартири площею 28 метрів квадратних. Вона знаходиться у Соборному районі на Перемозі-1. Власник заявляє, що у квартирі – свіжий, сучасний ремонт з усім необхідним: кондиціонером, меблями, інтернетом, і постійним світлом.

10 тисяч гривень за місяць

Така вартість оренди двокімнатної квартири у Центральному районі Дніпра, неподалік Озерки. Ремонт менш сучасний, проте площа оселі – 45 квадратних метрів. У квартирі є необхідна меблі та техніка, кондиціонер. Світло також не вимикається.

6 500 гривень за місяць

Це найдешевша ціна за квартиру-студію з постійним світлом, які наразі можна знайти на популярних сайтах з оренди житла. Площа оселі – 25 квадратних метрів, одна кімната. Ремонт не найсучасніший, проте, за словами власника, є необхідні меблі та техніка. Знаходиться житло у Новокодацькому районі міста, на ж/м Західний.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпропетровській області перевірять “справедливість” графіків відключення електроенергії.

Читайте також: У Дніпрі створили петицію проти нерівномірних відключень світла.

Фото: оголошення OLX.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version