Skip to content

Війна забирає найкращих: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Ксенія Куземко

Загинув військовий Дмитро Лантух з Кривого Рогу

Жорстока війна безжально забирає життя наших хоробрих захисників та захисниць, які ціною власного життя борються за свободу та незалежність України. Вони стоять на захисті країни, аби забезпечити мирне майбутнє для нас і наших дітей. У фейсбуці підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Дмитро Лантух, пише «Наше місто».

Чоловік загинув 7 липня 2024 року в селі Липці на Харківщині. В «АрселорМіттал Кривий Ріг» Дмитро працював помічником машиніста тепловозу у залізничному цеху № 2.

«Дмитро завжди всім допомагав. Наші хлопці знали, що за потреби вони завжди могли покластися на нього. Працьовитий, кмітливий, талановитий – у Дмитра були дуже гарні перспективи для кар’єрного росту. Але усе перекреслила війна. Дмитро працював на металургійному виробництві, перевозив необхідні для роботи вантажі, як то агломерат, концентрат, заготівки, флюси тощо. Він добре знався на своїй справі, був врівноваженою, позитивною людиною. Дуже важко втрачати таких людей», – говорить Валерій Руденко, заступник начальника ЗЦ № 2.

Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким Дмитра Лантуха.

Раніше ми писали, після поранення став працівником ТЦК: військовий з Дніпра розповів про нафарбованих хлопців та агресію людей.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: