Site icon Наше Місто

В Укрзалізниці прокоментували смерть пасажирки у потязі “Запоріжжя – Ужгород”

В Укрзалізниці прокоментували смерть пасажирки у потязі "Запоріжжя - Ужгород"

Літній сезон приносить свої виклики. Через аномально високу температуру в Україні багато хто почуває себе зле. Нещодавно у мережі поширювалася інформація про жахливий випадок – у купе потягу “Укрзалізниці” “Запоріжжя — Ужгород” через спеку померла жінка. Керівник пасажирського напрямку компанії Олександр Перцовський в етері «Сніданку з 1+1» підтвердив цю інформацію та прокоментував інцидент, – пише «Наше Місто».

За словами Перцовського, вагон, у якому їхала пасажирка, був без кондиціонера. Він каже, що влітку такі випадки інколи трапляються, проте кожен випадок ретельно розбирається, щоб зрозуміти, чи можна було цього запобігти. Наразі проводиться розслідування обставин даної трагедії.

«У поїздах понад 100 тисяч людей подорожує. На жаль, особливо у літній період, трапляються такі природні смерті. Але вони не стають такою “сухою” статистикою. Кожен випадок ретельно розбирається. Зокрема, по цьому випадку ми дивимося, чи можна було запобігти, чи можна було швидше зреагувати. По цьому випадку наразі триває (розслідування, – ред.), що ми точно знаємо – цей вагон відразу продавався як “без кондиціонування”, – наголосив Перцовський.

Він також додав, що всі вагони з надійними системами кондиціонування марковані символом «сніжинка». Це допоможе пасажирам, особливо тим, хто подорожує з дітьми або має проблеми зі здоров’ям, обирати відповідні вагони.

«Якщо у вас є проблеми зі здоров’ям або ви подорожуєте з маленькими дітьми, перенесіть поїздку на кілька днів, оскільки ваше здоров’я – понад усе. Якщо ж під час поїздки відчуваєте погіршення самопочуття, негайно звертайтеся до провідників. Ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам, включно з пересадкою до вагонів з кондиціонерами або викликом медиків», – наголошує він.

За словами керівника пасажирського напрямку поїздів, наразі кондиціонерами обладнана половина парку «Укрзалізниці».

Нагадаємо, раніше ми писали: “Укрзалізниця” призначила додаткові поїзди для подорожей до Карпат.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version