Site icon Наше Місто

У Львові невідомий стріляв у Ірину Фаріон: екснардепка у критичному стані

У Львові невідомий стріляв у Ірину Фаріон: жінка у критичному стані

У Львові скоїли замах на екснардепку та мовознавицю Ірину Фаріон. Жінку забрала швидка допомога, – пише «Наше Місто» з посиланням на допис Марти Оліярник.

Сьогодні, 19 липня, у Львові по вулиці Масарика було чути постріл. Невідомий вистрелив у жінку. Нею виявилася відома українська мовознавиця Ірина Фаріон. Як відомо, жінка живе саме за цією вулицею. Після інциденту жінку до лікарні забрала швидка.

«Чи вистріл був смертельним достеменно невідомо, її забрала швидка.Про це мені стало відомо з власних джерел. Це сталося на Масарика, 3. Був вистріл у скроню. Стрільця бачили сусіди, був у рукавичках і зброя була без глушника», – каже Марта Оліярник.

Натомість у виданні zaxid.net повідомляють, що Фаріон наразі у критичному стані.

«Ірина Фаріон перебуває із вогнепальним пораненням у критичному стані в лікарні першого ТМО на вул. Топольній (колишня лікарня швидкої допомоги). Як повідомили нам наші джерела, пацієнтка поступила в лікарню близько 20:00 у відділення невідкладної медичної допомоги із вогнепальним пораненням. На момент надходження її стан був вкрай важкий. Пацієнтці надається невідкладна допомога», – йдеться у виданні.

Нагадаємо, раніше ми писали: Окупанти вдарили ракетою по дитячому майданчику у Миколаєві: є загиблі та постраждалі

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version