Skip to content

Рибальська сенсація у Дніпрі: на житломасиві Перемога спіймали гігантського сома

На житломасиві Перемога спіймали гігантського сома - Наше Місто

Вчора на житломасиві Перемога у Дніпрі сталася справжня рибальська сенсація. Місцеві рибалки спіймали гігантського сома, вага якого сягнула 34 кілограмів, пише «Наше місто» з посиланням на соцмережі.

Щоб витягти цю рибину з води, рибалкам довелося кликати на допомогу “колег-рибалок”. За словами очевидців, боротьба з сомом тривала близько години, адже хижак не хотів здаватися без бою.

На житломасиві Перемога спіймали гігантського сома - Наше Місто

“Такого я ще ніколи не бачив!”, – емоційно розповів один з рибалок, який брав участь у виловленні сома. “Він був просто неймовірних розмірів!”

Сом (Silurus glanis) – це найбільша прісноводна риба в Європі. Він може виростати до 3 метрів у довжину і важити до 500 кілограмів. Соми – хижаки, які харчуються рибою, раками, молюсками та іншими водними тваринами.

Цей екземпляр сома, ймовірно, є одним із найстаріших і найбільших у Дніпрі. Його вік може сягати 20-30 років.

Ця подія стала справжньою сенсацією серед дніпровських рибалок. Багато хто з них ніколи не бачив таких великих сомів на власні очі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що траплялися соми-гіганти, піраньї та вугри: на які трофеї можна розраховувати у Дніпрі у 2024 році.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: