Skip to content

Повернувся з-за кордону, аби стати на захист країни: на війні загинув 27-річний бойовий медик з Кривого Рогу

Повернувся з-за кордону, аби стати на захист країни: на війні загинув 27-річний бойовий медик з Кривого Рогу

Жорстока війна безжально забирає життя наших хоробрих захисників, які ціною власного життя борються за свободу та незалежність України. Вони стоять на захисті країни, аби забезпечити мирне майбутнє для нас і наших дітей. У фейсбук-спільноті Ukrainian Bike Family повідомили трагічну новину – на війні загинув бойовий медик Костянтин Арапов, – пише «Наше Місто».

Життя мужнього захисника з Кривого Рогу обірвалося на полі бою. Костянтин Арапов був головним бойовим медиком військового підрозділу. Більше двох років бойовий медик рятував життя побратимів.

До війни чоловік займався велоспортом, брав участь у численних веломарафонах, долучався до місцевих культурно-масових заходів, організованих Ukrainian Bike Family. Під час свого першого веломарафону на 200 км, хоч як важко було, завжди знаходив в собі сили підтримати інших учасників.

Фото: фейсбук-сторінка Ukrainian Bike Family.

Також чоловік працював за кордоном. Але с початком повномасштабного вторгнення повернувся на Батьківщину, аби стати на її захист.

За словами побратимів, їхній бойовий медик був відважний, веселий та завжди готовий прийти на допомогу.

«Загинув наш захисник і друг. Щирі співчуття рідним і близьким”, “Очі такі блакитні…”, “Він хотів проїхати ще багато кілометрів доріг, він мріяв мандрувати, він мріяв жити… Тепер він підкорює небесні дороги…”, “Захисникові навіки 27. В нього залишилися дружина та близькі… Світла пам’ять і честь Герою», – написали знайомі захисника.

У чоловіка залишилися дружина та рідні.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу Дмитро Лантух.  

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: