Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 19 липня

Куди піти у Дніпрі 19 липня

Сьогодні, 19 липня, День тренера в Україні. Віряни вшановують пам’ять святої преподобної Макрини. До Нового року залишилося 165 днів. 19 липня 2024 року — п’ятниця. 877-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Концерт DOROFEEVA 

19 липня 2024 року зустрічаємо на улюбленій сцені Bartolomeo неймовірну DOROFEEVA! Не пропустіть можливість почути наживо хіти, які так запали у наше серденько: «Хартбіт», «А я все плакала», «Хай пишуть», «Кохаю, але не зовсім» та інші! Літня тераса, Open Door 19:00. Квитки у фан зону можна придбати на цій сторінці, квитки за столиками — у касі закладу.

На території комплексу діє бомбосховище та генератор.

Де і коли: 19:00 у Бартоломео, Набережна Перемоги, 9-Б 1000 грн

Jazz songs 

Кожен джазовий концерт — це унікальна подорож, де немає заздалегідь написаного сценарію.
Музика живе та дихає разом з аудиторією, реагує на її емоції та настрій.19.07 виступатимуть талановиті музиканти, які подарують вам незабутні емоції через класичні та сучасні джазові композиції.

Для вас будуть грати:
Анастасія Марченко – вокал
Андрій Баранцев – труба
Віталій Ємельяненко – фортепіано
Юрій Бузілов – бас
Ігор Пожидаєв – барабани

Де і коли: у Арт-кафе Невідомий Петровський, Січеславська Набережна, 15-А, 19:00 150/200 грн

Програма “Кіра”

У недалекому майбутньому мегакорпорація «Бекчейн» привласнює найцінніший ресурс на Землі – питну воду та маніпулює суспільством за допомогою фейкових новин. 

Привернути увагу до наслідків кліматичних змін беруться двійко відчайдухів – Єва і Макс. Щоб викрити фейки і дати людству шанс, вони готові кинути виклик всемогутньому президенту «Бекчейн». 

Коли друзям загрожує небезпека, їм на допомогу несподівано приходить таємнича Кіра. Але хто вона, і на чиєму вона боці? Як зрозуміти, що справжнє, у світі, де більше не існує розмежувань між реальністю і технологіями? І як відрізнити правду від брехні?

Де і коли: 19:00  у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 170-320 грн

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, що ловили у Дніпрі століття тому

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version